Пенсионер забогатя от тотото заради забравените си очила

19:30, 17 апр 21 / Любопитно 25 2478 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Пенсионер от английското село Хатън, графство Дербишър, забогатя благодарение на забравените си очила.

80-годишният пенсионеп Денис Фаусит, който е бил миньор и строителен работник, редовно играе на лотарията и обикновено във фишовете записва рождените дати на хората от семейството. Когато за пореден път решил да опита късмета си, той установил, че си бе забравил очилата. Затова се оставил на машината за случайни числа да му попълни билета.

На следващия ден той отишъл да си купи сутрешните вестници и помоли служителите на магазина в да проверят резултатите от тегленето. Оказало се, че мъжът спечелил 116 100 хиляди лири. Петте изтеглени числа съвпаднали с написаните в билета му, съобщи Daily Star.

Англичанинът първоначално не повярвал на късмета си и веднага се обади на дъщеря си, щом се бе прибрал в къщи. Той я помолил да се отбие на връщане от работа и да провери отново билета му. 75-годишната му съпруга Ан сподели, че когато разбрали за късмета, не танцували от радост заради възрастта си, но се почерпили малко с уиски и ликьор. А когато ограниченията за коронавируса отпаднат, семейството планира да организира голямо парти, пише БГНЕС.

Със спечелените пари двойката планира да ремонтира къщата и да обнови градината. Ан иска да купи нова печка и матрак, а Денис търси нов телевизор. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама