Елън Дедженерис спира шоуто си

16:45, 13 май 21 / Любопитно 25 3182 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Елън Дедженерис планира да прекрати дългогодишното си дневно токшоу през 2022 година. Това съобщи самата тя пред списание „The Hollywood Reporter“. 

Когато си креативен човек, непрекъснато трябва да бъдеш предизвикан - и колкото и страхотно да е това шоу, колкото и да е забавно, просто вече не е предизвикателство, каза Дедженерис.

Впоследствие новината бе потвърдена и от неин представител пред CNN. Очаква се Дедженерис да госува на Опра Уинфри и да обсъди и с нея решението си.

Шоуто на Елън Дедженерис, което спечели 64 награди „Еми“, в момента е в своя 18-и сезон. То се продуцира от телевизия „Warner Bros“, която е част от „WarnerMedia“.

Новината за нейното оттегляне идва след сезон, засегнат от пандемията. Предаването беше спряно за кратко през декември, когато водещата беше диагностицирана с COVID-19. Миналото лято шоуто имаше друг трус - бяха направени много промени в екипа, след като служители се оплакаха от тормоз и токсична работна среда. Обвинения в непрофесионално отношение имаше и към самата Джедженерис.

Септември за премиерата на 18-и сезон шоуто ѝ се завърна на екран. Тогава Дедженерис коментира в интервю негативните реакции, отбелязвайки, че поема отговорност и  съжалява, че някой е имал неприятно преживяване зад кулисите. Тя обаче смята, че драмата около шоуто ѝ не е причината за напускането ѝ.

Ако напусках шоуто заради това, нямаше да се върна този сезон. Така че, не това е причината да спра. Признавам, че беше трудно, защото седях у дома, беше лято и виждах истории... Не работех, така че нямах платформа и не исках да отговарям чрез Twitter. Смятах, че ако просто не объръщам внимание коментарите ще изчезнат. Всичко беше толкова глупаво...“, каза тя.

Дедженерис сподели, че колегите от екипа ѝ ще ѝ липсват. Тя обмисля и следващите си професионални стъпки. Имам някои идеи, но агентът ми каза „защо просто не се спреш за минута, може би дори не знаеш колко си изморена и какво е да поспреш“. И аз не знам колко дълго ще мога да го направя, защото съм като „Ферари“ на неутрална скорост, постоянно имам нужда да тръгна. Така че първото ми предизвикателство ще е това, а после ще го измисля. Преди не мислех, че ще правя някога токшоу, когато спрях да се занимавам с филми и ситкоми. Това токшоу ме отведе на 19-годишно пътешествие, посочи тя. 

Още едно емблематично предаване слиза от ефир следващия месец. Предаването на Конан О'Брайън ще приключи на 24 юни, съобщиха от телевизия TBS, която излъчваше вечерното шоу в продължение на почти 30 години, пише Offnews

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама