С какво Харисън Форд изуми британците на снимките на „Индиана Джоунс 5”

19:20, 14 юни 21 / Любопитно 25 3024 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Харисън Форд спазва изтощително стриктен дневен режим по време на снимките на петия епизод на „Индиана Джоунс“, който в момента се снима във Великобритания.

Докато 78-годишният актьор снима най-новия филм от мега-поредицата се разхожда, кара колело по 40 мили на ден и яде енергийни блокчета, за да поддържа формата си за 11-часовите нощни снимки.

Източник каза пред вестник „Sunday Mirror”: „Това е невероятно. Изглежда, че спазва много стриктна ежедневна рутина. Можете да сверите часовника си според нещата, които прави по едно и също време всеки ден. Той сякаш има вътрешен часовников механизъм, много регламентиран. Това е събуждане, обяд, много дълго каране на колело, след това е на снимачната площадка от 18.00 часа. После се прибира в хотела около 5.00 часа сутринта. Този режим на упражнения и работа би бил сериозно изпитание за човек, който е на половината от възрастта на Харисън Форд. Явно снимките за него са истинско посвещение”. 

Продават на търг емблематичната шапка на Индиана Джоунс

Харисън снима сцени от новия филм в замъка Бамбург, близо до Нюкасъл. Във филма участват Фийби Уолър-Бридж и Мадс Микелсен.

Междувременно актьорът зарадва местните жители в Гросмонт, близо до Уитби, като един ден се разходи с костюма си на легендарния археолог по улиците на градчето, пише БГНЕС. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама