Столичният аквапарк „Възраждане“ отваря врати

10:10, 11 юни 21 / София 25 3563 Шрифт:
Редактор: Галя Бениету

Откритите басейни и пързалки аквапарк „Възраждане“ отварят от днес. Аквапаркът се простира върху 6700 кв. м и разполага с 5 открити басейна за деца и възрастни, както и 3 водни пързалки. 

Общо 70 000 души са посетили комплекса със закрит басейн за една година, от както работи общинският развлекателен център в парк „Възраждане“. Само аквапаркът е привлякъл 12 000 души през миналото лято, съобщава Столична община, цитирана от „Offnews“. 

Басейнът за най-малките деца и хидромасажната водна зона се поддържат с температура на водата от 27-30 градуса, посредством допълнително затопляне. 

За удобство на всички желаещи да посетят обекта, ежедневно на „Фейсбук“ страницата на Комплекс „Възраждане“ ще бъде публикувана информация за температурата на водата във всеки един от басейните.

До края на месец юни цените за посещение на откритата част на аквапарка ще бъдат с отстъпка от редовните цени с 30 %.

Атракционният комплекс ще работи от 9.00 до 19.00 часа при спазване на всички противоепидемични мерки срещу разпространението на Covid-19.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама