Женски пазар онлайн: родно, вкусно, лесно

11:30, 05 юли 21 / София 25 5019 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Най-старото тържище в София – Женски пазар вече е онлайн. Интернет платформата за доставки e-pazar.bg стартира през септември миналата година и се радва на голям успех с над 100 доставки на седмица и все повече нови и нови лоялни клиенти.

Най-добрата селекция от български пресни продукти пристига до вратата Ви! Огромно разнообразие от пресни хранителни продукти, сезонни плодове и зеленчуци, млечни и месни продукти, консерви, хляб, био козметика, вино и още много….

Онлайн асортиментът на Женски пазар се разширява ежедневно. Разнообразието е голямо, на конкурентни цени и без компромис в качеството. От 7 родни производители и ферми в началото, днес на ръка разстояние от нас са над 40, които предлагат своите храни и продукти.

Нямате време да отидете до пазара, а цените българските вкус и качество? Е, лесно е – влезте на e-pazar.bg, изберете от голям асортимент от продукти и платете онлайн. В рамките на деня поръчката вече ще бъде при Вас.

Ето какво да опитате задължително. Прясно свинско и телешко месо, колбаси и консервирано месо - от ферма с. Бродилово, „Дивата Ферма“, „Родопа Ком“, Ферма „Черга“, „Екобим“. Млечните продукти от Ферма „Агрива“, Мандра „Равдин“, Ферма „Хисаря“, Ферма „Строево“. В долапа потърсете мед от Ферма „Якофови“, люти чушлета и кисели краставички от Ферма „Черга“, прословутия тахан от с. Плевун, брашно от „Екосем“, четири вида пушен паламуд от „Черноморски улов“, патешко от „Златните патици“, яйца от Ферма „Гурмазово“, уникалните лютеници и туршии на „Том Консерв“. Не пропускайте хляба, изпечен на каменна пещ от „Дежурната фурна“, както и вината от изба „Рупел“, „Стара София“, „Лозина“ и Сдружение Винари „Серевозапад“. Разнообразие внася и козметиката от CodBio и Future&Nature.

Доставката от www.e-pazar.bg се извършват на територията на София на стандартната цена до адрес на клиента, като поръчките, направени до 17.00 часа ще се изпълняват в рамките на следващия работен ден до 19.00 часа. Има два часови диапазона за доставки, от които клиентите могат да си избират според удобното за тях време  – от 11.00 часа до 13.00 часа и от 17.00 часа до 19.00 часа. При поръчка от над 70 лв. доставката е безплатна. Клиентите на онлайн магазина на Женски пазар трябва да имат предвид и това, че доставките се извършват само в рамките на работната седмица, а поръчки, направени в събота, неделя и официални почивни дни ще се изпълняват в първия работен ден.

Ако все пак Ви се ходи до Женски пазар, във фермерския магазин ще намерите всички продукти, които се предлагат онлайн. На пазара можете да купите и сезонните плодове и зеленчуци.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама