„Политкаст“ еп. 1: На една планета ли са политиците и електоратът? С Даниел Смилов

10:00, 17 юли 21 / Политкаст 25 4177 Шрифт:
Симеон  Иванов Автор: Симеон Иванов

Първият епизод на най-новия авторски проект на Topnovini.bg „Политкаст“ е вече факт. В началото чуйте какво представлява „Политкаст“, а после и коментара на водещия Симеон Иванов за важните събития, които остават на заден план покрай казуса с проектокабинета на „Има такъв народ“.

„Политкаст“: Началото

 

Гостува ни Даниел Смилов – политолог, специалист по сравнително конституционно право, програмен директор на Центъра за либерални стратегии. Даниел Смилов преподава теория на политиката в катедра „Политология” на Софийския университет, а освен това е гост-преподавател в Централноевропейския университет в Будапеща. Чуйте неговия анализ, както и прогнозата му какви са възможните сценарий в политически план занапред.

Снимка: БГНЕС

Останете докрай, защото след разговора следва специалната рубрика „Под лупа“, в която ви разказваме за книгите, които трябва да присъстват във всяка библиотека.

Станете част от „Политкаст“ с предложения, мнения или въпроси.

И не забравяйте – политиката има много лица. Вашето е едно от тях!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама