Хитове, мразени от авторите си

19:35, 12 авг 21 / Любопитно 25 3326 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Световно известни музиканти са споделяли през годините кои са най-мразените от самите тях хитове, направили ги световно известни.

Фронтменът на „Radiohead“ Том Йорк призна, че е ужасно уморен от хита „Creep“ и дори отказал да го изпълни на концерт в Монреал, въпреки скандиранията на публиката.

Оказа се също, че лидерът на групата „Nirvana“ Кърт Кобейн не харесва композицията „Smells Like а Teen Spirit“. Той вярвал, че всички са твърде фиксирани в нея, заради честото въртене на клипа по MTV. Кобейн смятал, че парчето буквално „яде мозъци“ и спрял да го свири на концерти.

Робърт Плант от „Led Zeppelin“ заявил, че мрази песента „Stairway to Heaven“. Той дори дарил хиляда долара на рок-радиостанцията KBOO, която обещала никога повече да не я пусне в ефира си, ако събере определена сума.

През 1975 г. Мик Джагър от „Rolling Stones“ заяви, че по-скоро би умрял, отколкото да изпълни „Satisfaction“ след като навърши 45 години. Независимо от това, музикантът, който в момента е на 78 не изпълни заканата си за радост на феновете, пише „Buzzfeed“, цитиран от БГНЕС. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама