Бащата на Бритни Спиърс се отказва от попечителството

18:35, 13 авг 21 / Любопитно 25 3557 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Джейми Спиърс, бащата на Бритни Спиърс, се отказва от правата си на неин законен настойник. Длъжност, която заемаше повече от 13 години и по силата на която можеше да контролира всички аспекти от живота ѝ, съобщава RTVE.

Развитието на събитията е огромна победа за поп звездата, която е под попечителство от 13 години - след като Джейми Спиърс постави известната си дъщеря под съдебно попечителство през 2008 г., когато певицата претърпя сериозен срив.

Документален филм разказва за попечителството над Бритни Спиърс

Решението на баща ѝ да се оттегли от попечителството сега е оценявано като „голяма победа“ от новия адвокат на певицата Матю Розенгарт, който казва, че възнамерява да разследва действията на Джейми Спиърс през последните 13 години.

Бритни Спиърс загуби попечителството над децата си

В четвъртък бащата на Бритни е депозирал във Висшия съд на Лос Анджелис отговор на жалбата на певицата за неговото отстраняване, като е обявил решението си да се оттегли от попечителството над певицата. Той е заявил, че ще сътрудничи на съда в хода на нещата, но не е посочил срок, в който възнамерява напълно да се оттегли от попечителството. Бащата на Спиърс посочва още, че трябва да приключи някои въпроси, преди да може да предаде нещата изцяло в нейни ръце, пише bTV. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама