Необичайните хобита на звездите

16:00, 21 авг 21 / Любопитно 25 4382 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Някои хобита на знаменитостите могат наистина да изненадат. Sasapost разказва за най -странните хобита на известни личности, за които вероятно никога не сте знаели.

Британският шампион по скокове във вода Том Дейли влезе в новинарските заглавия, след като бе забелязан да плете на Олимпиадата в Токио. На въпроса какво прави той отговори, че плете чанта за златния си медал. От едната страна, на тази чанта е вързан флагът на Япония - червено слънце на бял фон, а от другата - британското знаме, от пресичащи се червени и бели ивици на син фон. Дейли сподели, че плетенето му помага да се успокои и да се съсредоточи.

Снимката привлече вниманието на потребителите в социалните мрежи. Те с възхищение отбелязаха, че Дейли е истински смел човек. Той прави това, което намира за добре, без да се интересува какво мислят хората за него.

Любопитството ни подтикна да потърсим информация за най-необичайните и странни хобита на знаменитостите, които те обичат в свободното си време от работа.

Анджелина Джоли събира антични ножове и ками

Анджелина Джоли е доказала неведнъж, че е невероятна жена, но хобито X предизвиква смесена реакция. Още през 2008 г. тя каза, че е започнала да събира ками и ножове на 11-годишна възраст. Тя е наследила любовта си към хладното оръжия от майка си.

Американската актриса призна, че наскоро е купила кама за най-големия си син - Мадокс, защото счита за важно още от най-ранна възраст да запознае детето с внимателно и сериозно отношение към оръжията, пише БГНЕС.

Том Ханкс събира пишещи машини

Том Ханкс в интервю за „Ню Йорк таймс“ заяви, че е започнал да събира стари пишещи машини на 19-годишна възраст, а колекцията му вече има 250 екземпляра. Според него писането на такива пишещи машини е особено удоволствие, което е несравнимо с писането на компютър.

През 2017 г. той публикува сборник с разкази „Uncommon Type“, които са обединени с това, че във всеки от тях има пишеща машина, понякога дори като главен герой. Актьорът разкри също, че планира постепенно да се откаже от колекцията си от пишещи машини и да запази само една.

Парис Хилтън: от модата до лов на жаби

Светската лъвица Парис Хилтън има безобидно, но доста необичайно хоби. Кой би очаквал тя да се радва да прекарва свободното си време в блатата, ловувайки жаби? Парис не ги наранява. Тя ги хваща с ръце, поставя ги в кофа, наблюдава ги и след това ги пуска.

Джони Деп събира кукли Барби

Джони Деп започнал да събира кукли за дъщеря си, а когато тя пораснала и куклите престанали да я интересуват, той запазил колекцията за себе си. Тя съдържа такива специални и редки кукли като куклата Бионсе, Линдзи Лоън и дори куклите тийнейджъри от музикалния телевизионен филм „High School Musical“.

Никол Кидман е любител на парашутизма

Никол Кидман създава впечатление за изтънчена и скромна жена, но не са ѝ чужди екстремните забавления. По-специално актрисата обича парашутизъм. Тя дори получи официален лиценз за това. Кидман препоръчва на всяка жена да скочи с парашут, за да изпита поне веднъж в живота си чувство, различно от всичко друго - усещането за свободен полет.

Уил Смит се занимава с фехтова с Том Круз и Дейвид Бекъм

Уил Смит обича фехтовката и дори е отделил стая за обучение в дома си за това. Той казва, че фехтовката е трудна и приятна едновременно. За актьора било трудно да намери време за близки, затова решил, че фехтовката ще помогне за укрепване на отношенията с приятели, особено с Том Круз и Дейвид Бекъм, които споделят същата страст.

Бионсе е кралицата на меда, която има 80 000 пчели у дома

Майчинството променя жените по един или друг начин, а понякога и доста драматично, както се случи с Бионсе. Американската звезда съобщи, че дъщерите ѝ имат ужасни алергии и че медът има многобройни лечебни свойства. Тя купи два големи кошера с 80 000 пчели, които ѝ помагат да прави стотици кутии мед годишно.

Брад Пит и Леонардо Ди Каприо обичат керамиката

Брад Пит и Леонардо Ди Каприо споделят любовта към моделирането на глина. Заедно те извайват скулптури в грънчарската работилница на Пит до ранна сутрин. Между другото Брад Пит има друга страст - плетенето. Той плетеше преди Анджелина Джоли да роди близнаци през 2008 г.

Лесли Ман е любител на велосипедите с едно колело

Лесли Ман получила едноколесен велосипед като подарък за десетия си рожден ден и оттогава актрисата редовно усъвършенства уменията си - знае как да кара назад, да скача от бордюри и да изпълнява различни трикове.

Кейти Пери събира косми от знаменитости

Чували сме за събиране на марки, стари монети, антики или картини, но никога не сме чували някой да събира коса на знаменитости! Американската певица Кейти Пери има странно хоби - тя събира коса от знаменитости. Нейната колекция започва с косми на Майли Сайръс и Тейлър Суифт, но тя не разкрива имената на други звезди, които споделят коса с нея.

Пенелопе Крус колекционира закачалки

Пенелопе Крус също има странна увлечение. Тя обича да събира закачалки за дрехи, а колекцията ѝ включва над 500 броя от голямо разнообразие от артикули. А известният модел Клаудия Шифър обича да събира насекоми. Тя събира паяци от детството си, но с течение на времето колекцията ѝ се разширява. Сега в нейната къща се помещава огромна колекция от насекоми, както и библиотека, съдържаща научни статии и енциклопедии по ентомология.

Шейлин Уудли събира изворна вода

Американският модел и актриса Шейлин Уудли избягва генетично модифицирани храни и яде само натурални храни и билки. Всеки месец тя събира изворна вода от планината и след това отива във фермата, за да се снабди с храна. Тя сама прави всичко, от което се нуждае - от паста за зъби, душ гел и лосион за лице до сирене и лекарства.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама