„Политкаст“ еп. 14: Какво е бъдещето на България на световната карта?

11:00, 15 окт 21 / Политкаст 25 1163 Шрифт:
Симеон  Иванов

В новия епизод на „Политкаст“ ще говорим за социологията и нейното влияние върху подсъзнанието на избирателите, за мястото на България в новия световен ред и на европейската сцена, както и за сложните отношения между Вашингтон и Пекин.

Гостът

Ще гостува Велина Чакърова, която е директор на Австрийския институт за европейска политика и политика на сигурността. Тя изготвя стратегически анализи и прогнози за австрийското министерство на отбраната и се занимава още с преподавателска, изследователска, консултантска и публицистична дейност. С нея ще говорим за ролята на България на международната карта, за външнополитическите решения на страната ни и за развитието на отношенията между Вашингтон, Пекин и Москва.

Книгата в „Под лупа“

В рубриката „Под лупа“ ще чуете за една от най-известните и стойностни книги в сферата на геополитиката – „Голямата шахматна дъска: Американското превъзходство и неговите геостратегически императиви“ на легендарния Збигнев Бжежински.

Къде да слушатe „Политкаст“?

Можете да слушате „Политкаст“ на официалната страница на Topnovini.bg, както и да се абонирате за каналите ни в:

SoundCloud – https://bit.ly/3CyFI8m

Google Podcasts – https://bit.ly/3CyKDWM

Spotify – https://spoti.fi/3jAdsJO

Apple Podcasts - https://apple.co/3Au7p0i

Бъдете част от „Политкаст“

Вашите мнения, предложения и въпроси можете да споделите под материалите свързани с „Политкаст“, на Фейсбук страницата на Topnovini.bg или на [email protected].

Най-интересните коментари ще намерят място в следващите епизоди!

Каквото и да ви говорят, знайте, че става дума за политика!

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама