В преследване на вандализма: познавате ли този мъж?

13:45, 07 ное 21 / София 25 9582 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Пореден случай на дързък вандализъм в центъра на София. Действието се развива малко след полунощ на улица „Георги С. Раковски“ в столицата и то буквално срещу сградата на Представителството на ЕК.

Разполагаме с видео, на което можете да видите как група от четирима мъже се разхожда по тротоара срещу сградата на европейската институция. Всеки с кенче бира в ръка. Единият от тях просто спира и надрасква с лилав спрей надпис върху входа на сграда на централната улица. Предварително подготвен е със спрей в дясната ръка, докато си пие бира с лявата.

На видеото се виждат и четиримата мъже, а извършителят и в близък план. Носи спрея напълно необезпокояван, така че е напълно вероятно да е опостушил и други сгради надолу или нагоре по улицата.

В момента лицето се издирва се от СДВР заради вандалската си проява, за да бъде привлечен под наказателна отговорност.

Молим всеки, който познава въпросния мъж или има някаква информация за него, или други негови прояви на вандализъм, да се свърже с редакцията ни на посочените контакти.

Тръгваме по следите на хората, които рушат градската среда, защото като общество не бива да оставаме равнодушни към такова поведение. Ако попаднете на други вандалски надписи, подобни на този, не се колебайте да ни сигнализирате. 

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама