Публичен дом във Виена предлага ваксиниране и... oще нещо

20:00, 13 ное 21 / Любопитно 25 1744 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Пункт за ваксинация срещу COVID-19 отвори врати в публичен дом във Виена. На всички ваксинирани се обещава бонус - 30 минути безплатен контакт с момиче от институцията или ваучер за 40 евро за посещение на сауната, предаде БГНЕС.

Ваксинационната станция ще работи всеки понеделник следобед през целия ноември.

Собствениците на институцията се опитват да помогнат на страната да повиши нивото на ваксинации. Те разчитат и на мъже и мигранти. Австрийската статистика показва, че именно те са по-рядко ваксинирани.

Директорът на заведението Кристоф Лайлахер казва, че преценили, че „заемането на таказа позиция би било страхотно, особено в нашата индустрия, а и мястото ни е популярно и е идеално за ваксиниране“.

В Австрия от 8 ноември правилата са затегнати по отношение на неваксинирани граждани - забранено им е да влизат в ресторанти, хотели, фризьорски салони и да присъстват на обществени събития.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Ключови думи

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама