Глобиха мъж, украсил дома си твърде рано за Коледа

16:00, 20 ное 21 / Любопитно 25 2160 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Кой би си помислил, че радостта от наближаващата Коледа и желанието да разпространиш малко празнично настроение може да се окаже наказуемо? Е, оказва се, че не всички са в настроение за зимните празници във Флорида.

Жителят на слънчевия щат Майкъл Мофа е получил уведомление за глоба от 1000 долара от Асоциацията на собствениците на жилища за това, че е украсил къщата си за празника твърде рано, съобщи WFLA.

Според писмото мъжът е нарушил разпоредбите на асоциацията, като е инсталирал коледни лампички, което не е позволено до Деня на благодарността, който се пада в последния четвъртък на ноември.

С оглед на празниците и пандемията, децата искаха малко светлина в ежедневието си“, обясни той.

Мофа дори наел фирма, тъй като не можел да се качи на покрива на къщата си в Уестчейс, но всичко било напразно. Сега всеки изминал ден добавя по още 100 долара глоба, ако светлините не бъдат премахнати. Мофа предложил да изключи осветлението до Деня на благодарността, за да разреши спора и да не плаща глобата, но асоциацията не се съгласила, пише БГНЕС.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама