Актриса от Боливуд стана новата „Мис Вселена“

18:35, 13 дек 21 / Любопитно 25 1897 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Харнааз Сандху спечели короната на „Мис Вселена”. 21-годишната „Мис Индия” плени журито в израелския курорт Ейлат.

Индийката, която е актриса от Боливуд, получи короната от своята предшественичка Андреа Меса от Мексико. Конкурсът включваше традиционно представяне на национално облекло, бански и интервюта с участничките, които да покажат ораторските им умения, предаде БТА.

Състезанието попадна в светлината на прожекторите, тъй като бе организирано в Израел на фона на призиви за бойкот на страната заради отношението ѝ към палестинците. В крайна сметка единствено Малайзия не изпрати своя представителка, като официално посочи за решението си коронавируса.

В интервю миналия месец Андреа Меса се обяви срещу политизирането на конкурса в Израел.
Представителка на израелското министерство на туризма обясни, че страната е била избрана за домакин заради успешната си ваксинационна програма срещу Covid-19.

Поради варианта Омикрон обаче Израел бе принуден да затвори границите си за чуждестранни туристи в края на миналия месец. Повечето от претендентките за титлата вече бяха пристигнали в страната, преди да бъдат въведени новите ограничения. Онези, които се забавиха, получиха специално разрешение да влязат, но с условие за 72-часова карантина.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама