Обвиниха в изнасилване Тузара от „Сексът и градът”

20:00, 17 дек 21 / Любопитно 25 1748 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Звездата от „Сексът и градът” Крис Нот е обвинен в сексуално посегателство от две жени. Едната от тях твърди, че актьорът я е изнасилил брутално в апартамента си през 2004 г., когато той е бил на 49 години, а тя само на 22.

Обвиненията срещу американския актьор, който сега е на 67 години, са подробно описани в нов материал на The Hollywood Reporter, публикуван днес, съобщава БГНЕС.

Тузара ще участва в новия „Сексът и градът“

Според изданието двете жени, които не се познават помежду си, са се обърнали към изданието поотделно.

Първата жертва – Зоуи твърди, че е посетила дома на актьора в Западен Холивуд, за да върне книга, която той ѝ е дал назаем, докато втората заявява, че е посетила апартамента на Нот в Гринуич Вилидж след среща, когато той я поканил да опита „колекцията му от уискита”.

Актьорът категорично отрича обвиненията.

Да нощуваш в дома на Кари Брадшоу и то срещу само... 23 долара?

Скандалът избухва на фона на премиерата на продълженито на култовия сериал - „Просто ей така”, където Крис Нот отново се появява в ролята на Тузара. И двете жени твърдят, че неотдавнашната публичност около рестартирането на „Сексът и градът” е „задействала” ужасяващите спомени.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

 

 

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама