Скалата се отказа от „Бързи и яростни 10”

19:05, 31 дек 21 / Любопитно 25 2851 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Актьорът Дуейн Джонсън заяви в интервю за CNN, че няма да участва в десетата част на франчайза „Бързи и яростни“.

До разговора се стигна, след като колегата му Вин Дизел публично помоли Джонсън да се върне към проекта през ноември, публикувайки голям пост в Instagram.

„Бях много изненадан от последното съобщение на Вин. Когато разговарях с него лично през юни тази година, изрично му заявих, че няма да се върна във франчайза. Добавих, че винаги ще подкрепям екипа и ще се радвам за успеха на този проект. Но няма шанс да се върна“, обясни Джонсън.

Скалата иска да бъде следващия Бонд

Според него той е разговарял и с партньорите си в Universal Studios. Всички те са подкрепили решението му.

„Скалата” определи публикацията на Вин Дизел като „пример за манипулация“. „Не ми хареса това, което написа там за децата си и за смъртта на Пол Уокър. Оставете ги на мира“, коментира актьорът.

Дуейн Джонсън участва в четири части на известния екшън от 2011 до 2019 г. Във филмите той играе специален агент Люк Хобс, който преследва уличния състезател Доминик Торето (Вин Дизел) и неговата банда, припомня БГНЕС.

Актьорите се скарват на снимачната площадка на „Бързи и яростни 8“ (2017 г.). През юли тази година Джонсън обяви, че дните му като агент Хобс са приключили.

Филмът „Бързи и яростни 10“ се очаква да излезе на екран през април 2023 г.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама