„Просто ей така“: Изрязаха Крис Нот от финала на продължението на „Сексът и градът“

20:00, 08 яну 22 / Любопитно 25 1925 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Кадри с участието на обвинения в сексуално насилие актьор Крис Нот са изрязани от последния епизод на сериала „Просто ей така“, който е продължение на „Сексът и градът“, съобщи списание „Variety“.

Финалната серия предстои да бъде излъчена на 3 февруари по стрийминг платформата НВО Макс.  Според „Variety“ в нея е трябвало да се появи Нот, чийто герой Тузара почина в първия епизод на сериала.

Обвиниха в изнасилване Тузара от „Сексът и градът”

Сценаристите обаче са решили да изрежат сцената с Крис Нот, който беше обвинен в сексуално насилие. Според авторите на сериала кадрите с Тузара нямат съществено значение за сюжета и затова могат да бъдат премахнати. Той е трябвало да се появи във фантазиите на героинята на Сара Джесика Паркър, чиято любовна тръпка е Тузаря, докато разпръсва пепелта му от мост в Париж.

За момента от НВО Макс отказват коментар на появилата се информация.

Пет жени с обвинения срещу актьора

Преди дни пета жена обвини 67-годишната звезда Крис Нот в сексуален тормоз. Певицата Лиза Джентиле разказа, че през 2002 г. актьорът се е опитал да я изнасили.

По думите ѝ те се срещнали в заведение и след това общували няколко години. Един ден той ѝ предложи да я закара вкъщи с такси и тя се съгласила. Той настоял да отиде в апартамента ѝ. Там, според Лиза, той започнал да я докосва, целува, да опипва гърдите й и се опитвал да я съблече, въпреки нейните протести.

Тя успяла да го отблъсне. След като я обидил, той напуснал апартамента, а на следващия ден й се обадил със заплахи. „Той ме предупреди, че ще съсипе кариерата ми, ако някога разкажа на някого за случилото се предната вечер. Закани се, че никога повече няма да пея и ще ме включи в черния списък на бранша”, каза певицата.

Джентиле добави, че се е страхувала да говори публично за случилото се заради авторитета на Нот и заплахите му да съсипе кариерата й. Но сега, когато други жени разказаха своите истории, тя се реши да разгласи случая.

Крис Нот отстранен от хитов сериал след обвиненията в сексуално насилие

Актьорът, който отрече предишни твърдения за изнасилване и тормоз, направи нов коментар. Той каза, че вече е направил изявлението си и няма какво да добави.

Колегите на Нот - Сара Джесика Паркър, Кристин Дейвис и Синтия Никсън се обявиха в подкрепа на жените, които обвиниха актьора в изнасилване. Скандалът вече се отрази негативно на кариерата му - Нот беше уволнен от сериала The Equalizer. Това повлия и на отношенията със съпругата му Тара Уилсън. На въпроса на папараците дали ще прекарат Коледа заедно, Нот отговори, че се надява на това. Но Тара, според източници, не гори от желание да отпразнува празника със съпруга си, предаде БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама