Кога е ретроградното движение на различните планети?

19:05, 10 яну 22 / Любопитно 25 1578 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

2022 година започва с много надежди и желание за промяна. Ето защо е важно да планираме и преценяваме действията си разумно, а за това е важно да знаем кога е ретроградното движение на различните планети.

2021 е година на Металния вол

Ретрограден Меркурий

Въздействието на ретроградния Меркурий засяга сферата на общуването, пътуванията, обучението и търговската дейност. Именно в тези области може да възникнат трудности и риск от грешки. През 2022 година Меркурий ще бъде ретрограден четири пъти: 14 януари – 3 февруари; 10 май – 2 юни; 9 септември – 2 октомври; 29 декември – 18 януари 2023 г. В тези периоди не се захващайте за нови дела, не тръгвайте на път. Не е подходящо да закупувате нова техника. Най-добре се заемете с поправянето и довършването на стари задачи.

Ретрограден Марс

Марс е активното мъжко начало. По време на ретроградното му движение се повишава риска от физически травми, възникването на конфликти, проблеми и провалян на големи проекти, скандали с близките. Затова бъдете внимателни и избягвайте възникването на подобни ситуации. През 2022 година Марс ще бъде ретрограден от 30 октомври до 12 януари 2023.

Всеки шести бизнесмен иска да знае зодията на кандидатите за работа

Ретрограден Юпитер

Ретроградният Юпитер действа най-силно на хора, които са въвлечени в обществения, социалния и политическия живот. За тях това може да бъде период на преосмисляне на жизнените ценности. През 2022 година Юпитер ще е ретрограден от 28 юли до 23 ноември.

Ретроградна Венера

Според астролозите в този период може да се очакват промени в три сфери - любовта, парите и творчеството. В живота на мнозина може да се появят противоречиви емоции, проблеми в любовта и кариерата. Обмисляйте много внимателно всяка стъпка в тази област. Венера ще продължи ретроградното си движение до 29 януари, пише вестник „Стандарт“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама