Гордън Рамзи: Путин е най-страшният човек, за когото съм готвил

14:00, 15 яну 22 / Любопитно 25 2938 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Шеф-готвачът и звезда от риалити шоута, известен със своето грубо държание и нецензурни думи – Гордън Рамзи, признава, че готвенето за руския президент Владимир Путин го е довело до нервни пристъпи. Според готвача, Путин е бил „най-плашещият човек“, за който е готвил.

Известният готвач е треперил от притеснение, че е можел да причини хранително отравяне на руския президент. 55-годишният Рамзи приготви празничен обяд след срещата между руския президент и тогавашният британски премиер Тони Блеър на Даунинг стрийт през 2000 г.

Звездата в кулинарията признава, че докато готвел тогава, единственото, за което мислел, било „какво ли ще стане, ако отровя тези двамата“.

Беше доста необикновено преживяване. Изправих се пред тях, за да ги поздравя, те ме попитаха как са сготвени аспержите, а аз си мислех: махнете ме оттук, по дяволите, свършен съм!“, признава Рамзи в интервю за шоуто на Кели Кларксън в САЩ. Готвачът допълни, че е бил изненадан от липсата на място и кухненски прибори на Даунинг стрийт, пише БГНЕС. 

На руския лидер е било сервирано меню с доматено консуме със златен хайвер от есетра албинос, мозайка от пиле и джолан от шунка, печен резен лаврак върху пресни картофи с бели аспержи в сос от червено вино. Рамзи е дарил хонорара си от обяда за благотворителност.

Най-известният човек, за когото е готвил Рамзи, обаче, е принцеса Даяна, която е дошла сама в ресторанта му.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама