Излиза документален филм за Джанет Джаксън

19:50, 13 яну 22 / Любопитно 25 1964 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Излиза документален филм за Джанет Джаксън, в който тя разказва своята история по решителен и безкомпромисен начин. От първо лице и с отворено сърце. Филмът е режисиран от Бен Хирш.

Документалният филм „Janet Jackson“ е от две части и обхваща кариерата на певицата. Неговата премиера е на 28-ми януари. В социалните мрежи тя публикува трейлъра на продукцията. Клипът включва части от интервюта с Миси Елиът, Марая Кери, Джанел Моне, Теяна Упи Голбърг, Пола Абдул и Самюъл Джаксън - които говорят с възхищение за емблематичната кариера на иконата. Датата на излизане на първата част от филма ще бъде на 40-ата годишнина от едноименния дебютен албум на Джаксън от 1982 г.

Четиричасовата документална лента се подготвяше в продължение на пет години и включва невиждани досега кадри от професионалния и личния живот на Джанет. Освен едни от най-вълнуващите ѝ изпълнения през годините, в него ще видим и изключително важни моменти за звездата като този, когато загубва брат си майкъл и момента, в който става майка, пише Нова телевизия. 

В документалния филм неизменно ще бъде засегната и скандалната тема, която бе наречена „Nipplegate“. Става дума за шоуто по време на Super Bowl от 2004 г., в което Джъстин Тимбърлейк дръпна част от горнището на Джанет и по този начин се разголи гръдта ѝ пред зрителите. 

От този инцидент изпълнителката също понася тежестта на критиките и за известно време не се появява по събития . „Това е истината. Вземете я или я оставете. Обичайте или мразете“, казва Джанет в клипа.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама