Джони Деп се завръща на големия екран

16:00, 23 яну 22 / Любопитно 25 1593 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Джони Деп се завръща в киното за първи път след скандала с бившата му съпруга Амбър Хърд. Той ще участва в исторически филм на френската режисьорка Майвен льо Беско, където ще се превъплъти в крал Луи XV, чието управление е едно от най-дългите в световната история (58 години). 

Джони Деп загуби дело срещу британски таблоид, нарекъл го "бияч на съпруги"

Снимките ще се проведат това лято в околностите на Париж, основно във Версайския дворец, бившата резиденция на френските монарси. Майвен също ще изиграе една от ролите във филма, нейната героиня е графиня Жана Дюбари, последната любовница на Луи XV, пише „Variety“, цитиран от БГНЕС. 

Напоследък Деп изпитваше трудности в кариерата. След като загуби делото си срещу таблоида „The Sun през 2020 г., който го обвини в побой над Амбър Хърд, Джони беше принуден да откаже ролята на Гелерт Гринделвалд във филмовия франчайз „Фантастични животни във вселената на Хари Потър“. Актьорът не бе поканен и в други проекти. Актьорът твърди, че е бил бойкотиран в Холивуд.

Ето кой ще замени Джони Деп в поредицата „Фантастични животни“

Последният игрален филм, в който е участвал, е „The Great“ от 2020 г., в който се разобличана екологично престъпление в Япония.

Припомняме, че Амбър Хърд подаде молба за развод с Джони Деп през 2016 г., след което го обвини в домашно насилие. Деп отрича всички обвинения. Двойката все още продължава да изяснява отношенията си в съда. 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама