Скалата разкри „тайната“ на успеха си

07:30, 28 яну 22 / Любопитно 25 1607 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Дуейн Джонсън, известен като Скалата, приписва успеха си на невероятната работна етика, която е научил от баща си. „Като професионален борец преди всеки мач той се молеше за сила да остави всичко на ринга“, споделя актьорът.

Джонсън наскоро сподели прост трик, който превръща всяка ситуация в положително изживяване. Той заменя фразата „трябва“ с „имам шанс“.

Скалата се отказа от „Бързи и яростни 10”

В профила си в Instagram той се обърна към своите последователи: „Ще споделя с вас една философия, която ми помогна да постигна известен успех през годините. Когато става въпрос за упорита работа и неща, в които съм страстен – преди няколко години спрях да казвам „трябва“ и започнах да казвам „имам шанс“, каза Джонсън и продължи: „Това е голяма психологическа промяна в начина, по който подхождаме към ежедневните неща. Имам възможност да тренирам усилено и да премина отвъд границите. Има възможност да загубя и да се върна по-силен“, каза той. „Защото, когато имате възможност да правите нещата, които обичате, това е привилегия. Опитайте се да трансформирате „трябва“ в „имам възможност“ и започнете да чувствате тази сила, благодарност и растеж“.

Философията на Джонсън не работи само за хора, които се нуждаят от мотивация, за да успеят във фитнеса. Може да се използва за всякакви житейски предизвикателства, които обикновено посрещате с нежелание и без самочувствие, за да си дадете шанс да растете и просперирате. Фокусирането върху негативните аспекти на предизвикателството ни пречи да виждаме възможностите или просто да се наслаждаваме на момента, пише БГНЕС.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама