Арестуваха звезда от „Фантастични животни“ за хулиганство

10:12, 30 мар 22 / Любопитно 25 1601 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Езра Милър, звездата от „Фантастични животни“ е бил арестуван за хулиганство и тормоз след инцидент в бар на Хаваите, пише „Variety“.

Според изданието късно снощи местната полиция е получила сигнал за агресивен посетител на бар. Първоначално гостът използвал нецензурни изрази, след това изтръгнал микрофона от момиче по време на караоке и нападнал 32-годишен мъж, който играел дартс.

Проблемният човек се оказал Милър. Той вече е освободен под гаранция от 500 долара.

Това не е първият случай, в който артистът е замесен в хулиганство и скандали. През април 2020 г. в интернет се появиха кадри, на които се вижда как актьорът души жена в един от баровете в Исландия. По това време дело не е заведено.

„Variety“ посочва, че Милър е бил арестуван в много неподходящ момент. През април 2022 г. в световния бокс офис се очаква премиерата на филма на Warner Bros. „Фантастични животни: Тайната на Дъмбълдор“, където Милър се превъплъщава на екрана в един от ключовите персонажи, пише БГНЕС.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама