Джак Уайт се ожени на сцената

19:35, 11 апр 22 / Любопитно 25 1977 Шрифт:
Биляна Иванова Редактор: Биляна Иванова

Джак Уайт изненада почитателите си, като сключи брак с певицата Оливия Джийн на сцената по време на концерт в Детройт, където той е роден, предаде „Асошиейтед прес“. 

Певецът, текстописец и продуцент покани половинката си на сцената, за да вземе участие в негов сингъл и я представи на публиката като неговата приятелка. По време на изпълнението на песента „Hotel Yorba“, точно преди думите от текста й „хайде да се оженим“, Уайт попита Джийн дали иска да се омъжи за него.

Оливия Джийн, която също е родом от Детройт, се разплака и каза „да“, съобщи „Детройт фри прес“. След това Джак Уайт я изнесе от сцената.

По-късно двамата излязоха на бис и сключиха брак на сцената на церемония, водена от Бен Суонк, съосновател на звукозаписната компания на Уайт.

Джийн е част от готик рок група „Блек белс“, която е в творческа пауза, но се изявява и като солова изпълнителка.

Джак Уайт (46 г.) сключва брак за трети път. Това беше първото му самостоятелно шоу в Детройт от 2018 г.  То постави началото на турнето „Supply Chain Issues Tour“, а също така отбеляза и излизането на новия албум „Fear of the Dawn“, пише БТА.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама