Кой е любимият сандвич на Елизабет II?

14:15, 05 юни 22 / Любопитно 25 1816 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

Британската актриса и телевизионна водеща Джени Хенли разкри тайната съставка в сандвича с краставици, който кралица Елизабет II смята за свой любим. Думите ѝ се цитират от Metro.

Хенли научава за пристрастията на кралицата от историите на баба си, която е снимала членове на кралското семейство и е разказала много истории на внучката си. Веднъж актрисата имаше възможност лично да присъства на парти в градината на Бъкингамския дворец, на което сервираха сандвичи с краставици, пише БГНЕС.

Как принц Луи открадна кралското шоу

Освен бял хляб, крема сирене и резенчета краставица, те имаха една специална съставка, която им придаваше наситен вкус. Оказа се, че към сандвича бе добавена накълцана мента. „Да, кралицата, приятелите и останалата част от кралското семейство очевидно обичат сандвичи с вкус на мента“, каза Хенли.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама