Райън Гослинг влиза в ролята на Кен в „Барби“

20:10, 17 юни 22 / Любопитно 25 1718 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

„Warner Bros.“ споделиха първата снимка на Райън Гослинг в ролята на Кен от предстоящия филм „Барби“. Тя се превърна в истинска сензация в социалните мрежи. 

Образът е изненадващ: платиненоруса коса, изпъкнали и загорели коремни мускули, бонбоненорозов декор... Трудно е да разпознаем Райън Гослинг като Кен, гаджето на Барби. 

Разпространената в социалните мрежи снимка на 41-годишния актьор в новия му образ провокира дори съпругата му Ева Мендес да реагира. „Толкова смешно. Толкова добре. Толкова се вълнувам, че ще видите това...“, коментира актрисата в профила си в Instagram. Послание на ентусиазирана подкрепа, което не остава незабелязано, тъй като Ева Мендес споменава много рядко в социалните мрежи или в интервюта известния си спътник, който споделя живота ѝ от 2011 г. насам.

Самият Райън Гослинг е много дискретен по отношение на семейния им живот с двете им дъщери Есмералда и Амада (8 и 6 години).

Филмът е подготвян от американската режисьорка Грета Гъруиг, на която дължим най-вече „Лейди Бърд“, филм, номиниран за „Оскар“ през 2018 г. Грета Гъруиг е отговорна за режисурата, но споделя писането на „Барби“ със съпруга си Ноа Баумбах („История на брака“), пише БГНЕС.

От „Warner Bros.“ посочват, че световната премиера на „Барби“ е планирана за 23 юли 2023 г.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама