Джони Деп на турне с „Холивудските вампири“

19:05, 24 юни 22 / Любопитно 25 1515 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

След съдебната битка с Амбър Хърд холивудският актьор Джони Деп е в творчески подем. Рок бандата „Холивудските вампири“ обяви, че той ще се присъедини към тях в европейското им турне следващата година, съобщава „Холивуд рипортър“. 

На 27 юни билетите за концертите на Алис Купър, Джо Пери, Томи Хенриксен и Джони Деп ще бъдат пуснати в продажба. Групата обяви в Instagram и шестте дати. „Холивудските вампири се завръщат! Идваме в Германия и Люксембург през лято 2023! Билетите ще бъдат пуснати в продажба в понеделник. Очаквайте още...“.

Деп, Алис Купър, Джо Пери и Томи Хенриксен ще стартират турнето си на 20 юни 2023 г. в Оберхаузен, на 21 юни ще бъдат в Люксембург, на 24 юни в Мюнхен, на 27 в Хамбург, на 28 юни в Берлин, и на 30 юни в Майнц. 

Неотдавна актьорът се появи изненадващо и на концерт на Джеф Бек в края на май в Лондон. Само два дни след като стана ясно, че печели делото срещу бившата си съпруга. Според решението холивудската звезда трябва да получи обезщетение от над 10 милиона щатски долара. Журито обаче заключи, че Деп също е оклеветил бившата си съпруга по контрадело, заведено от Хърд и трябва да й плати 2 милиона щатски долара.

След изявата си на лондонска сцена с Бек, двамата обявиха, че издават албум, озаглавен „18“, който ще излезе на 15 юли. Албумът съдържа кавъри на „Venus In Furs“ на рок бандата „Велвет ъндърграунд“, баладата „Let It Be Me“ на „Евърли брадърс“ и соул класиката на Марвин Гей „What's Going On“. В  колекцията са още „Midnight Walker“ и две песни на „Бийч бойс“ - „Pet Sounds, „Caroline, No“ и „Don't Talk“ („Put Your Head On My Shoulder“), пише БТА.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама