Хънтър Шeйфър ще участва в предисторията на „Игрите на глада“

18:40, 26 юни 22 / Любопитно 25 1750 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Почитателите на „Игрите на глада“ вече се радват на дългоочаквана новина. Предисторията на един от най-касовите филми -  „Балада за пойни птици и змии“ ще има своята екранизация, а в една от ключовите роли ще е звездата на сериала „Еуфория“, актрисата Хънтър Шейфър, съобщи списание „Варайъти“, цитирано от БТА. 

Трансджендър моделът и актриса ще изпълнява ролята на Тигрис Сноу, братовчедка и довереница на бъдещия президент Кориолан Сноу. Хънтър ще си партнира с Том Блайт и  Рейчъл Зиглър в опита на студио „Лайънсгейт“ да върне към нов живот старата магия на Панем. 

Премиерата на „Балада за пойни птици и змии“ е на 17 ноември следващата година. 

В историята на писателката Сюзън Колинс Сноу живее в изключителна бедност, но с амбицията да се превърне в един от най-деспотичните властници. С наближаването на десетите годишни Игри на глада, Кориолан е назначен за ментор на Луси Грей Бейрд, непокорно момиче от Окръг 12. От „Лайънсгейт“ добавят, че ще бъдем свидетели на гладиаторски сюжет.  

Режисьор на предисторията е Франсис Лорънс, който режисира и „Игрите на глада: Възпламеняване“, както и „Игрите на глада: Сойка присмехулка“. Сценаристи на новата екранизация са Майкъл Арнд, писателката Сюзан Колинс и Майкъл Лесли.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама