Натали Портман пак ще бъде Падме в „Междузвездни войни“

20:30, 28 юни 22 / Любопитно 25 1853 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

В момента „Междузвездни войни създава най-доброто съдържание от години насам. Въпреки че някои може да са уморени от всички истории, свързани със сагата Скайуокър, феновете не могат да се наситят на по-старата приемственост, която се преразглежда по нови и свежи начини. От „Мандалорианецът“ до „Оби-Уан Кеноби“ - има някои прекрасни наследени герои, които се завръщат по някои от най-добрите начини. Това наистина добавя повече измерение към тези герои по начин, който не е бил показван преди. Сега доверени и доказани източници на „Giant Freakin Robot“ съобщават, че Натали Портман ще се завърне като Падме в „Междузвездни войни“.

Потвърдено: Робърт Родригез ще режисира втория сезон на "The Mandalorian"

Въпреки че може да изглежда малко странно, завръщането на героинята ѝ е напълно логично. Особено като се има предвид, че току-що трябваше да видим завръщането на Анакин Скайуокър в сериала за Оби-Уан Кеноби. Предполага се, че завръщането ѝ може да е в сценарий от типа на ретроспекция. Може би дори ще видим по-задълбочен сериал, посветен на предисторията на Падме. Подробностите за проекта засега се пазят в тайна.

Хейдън Кристенсен също заяви, че желае да се завърне като Дарт Вейдър и Анакин Скайуокър, пише БГНЕС.

Името на Натали Портман отново е на върха в „Disney“, тъй като тя поема ролята на Джейн Фостър, известна още като Могъщия Тор.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама