Мария Бакалова ще е съветско куче във филма на „Marvel“

15:17, 24 юли 22 / Любопитно 25 3104 Шрифт:
Ирина Иванова Редактор: Ирина Иванова

Българската актриса Мария Бакалова получи интересна роля в суперпродукцията на „Marvel“ - филмът „Пазители на галактиката Vol.3“. Тя ще озвучава руското куче-космонавт Космо, което има телепатични сили. Това беше обявено по време на панела на „Marvel Studios“ на „Comic-Con“ 2022 в Сан Диего, предаде изданието „Collider“. 

Първа снимка на Мария Бакалова с екипа на „Марвел“

За участието на Бакалова в актьорския състав на новата част на „Пазители на галактиката“ се разбра през юни. В комикса Космо е куче, което е използвано по време на съветската космическа програма през 60-те години на миналия век като опитно животно. След като се изгубва в Космоса и придобива способност да предчувства опасност от космически лъчи, Космо се озовава на космическата станция „Ноухеър“, където се установява като в свой нов дом и в крайна сметка става началник на охраната на станцията, пише „Сега“.

Мария Бакалова става част от вселената на Marvel

Мария Бакалова ще си партнира в новия филм „Пазители на галактиката Vol.3 със звезди като Вин Дизел, Крис Прат, Зоуи Салдана, Дейв Баутиста и Брадли Купър.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама