50 Cent и Еминем снимат сериал по хитовия филм „8-ма миля“

19:24, 09 яну 23 / Любопитно 25 2154 Шрифт:
Василена Йорданова Редактор: Василена Йорданова

Рапърите 50 Cent и Еминем обявиха в Детройт най-новия си проект - сериал по хитовия филм „8-ма миля“. Целта е публиката да се запознае още по-добре с корените на Еминем и влиянието му върху днешната музика, предаде БГНЕС.

През последните години 50 Cent участва в редица успешни сериали. И макар актьорските му умения да са под въпрос, то със сигурност показва добър бизнес нюх, когато става въпрос за продуциране с успешния сериал Power зад гърба си, пише Webcafe.bg.

Ще направя телевизионна адаптация на 8-ма миля, обяви 50 Cent в интервю за Big Boy TV, преди да потвърди, че Еминем също участва в проекта и двамата вече са постигнали известен напредък в реализирането му. Ще бъде голямо и вече действаме по него“.

На въпрос от водещия чия е била идеята култовия класически филм да се превърне в сериал и дали е било необходимо Еминем да бъде ужеждаван, 50 Cent отговоря, с Не. Мисля, че трябва да е там заради наследство си. Не знам дали разбирате, но за мен е важно той да бъде разбран, каза рапърът.

Филмът 8-ма миля излиза през 2002 г. и е с участието на Еминем в главната роля. Той разказва историята за тежкия живот и музикалния пробив на бял рапър от крайните квартали на Детройт. Основна песен на саундтрака е Lose Yourself, заради която Еминем печели Оскар в категорията за най-добра песен.

По думите на 50 Cent бъдещият сериал ще представлява предистория на събитията в 8-ма миля и ще проследи главния герой в младежките му години.

Искам да споделя тази история с младите поколения, които не осъзнават безценното влияние, което има Еминем върху развитието на хип-хоп музиката, каза продуцентът.

Двамата са изключително добри приятели в продължение на повече от две десетилетия. Всъщност именно Еминем е един от хората, които забелязват таланта на 50 Cent и му дават кариерен път. Нюйоркският рапър подписва с лейбъла на Еминем в същата година, когато излиза 8-ма миля, и малко след като е бил отхвърлен от всички други продуцентски компании.

Тук съм днес, защото това е не само бизнес партньор за мен. Това е един от най-добрите ми приятели, които някога съм имал, каза Еминем по време на представянето на 50 Cent на Алеята на славата в Холивуд през 2020 г. Далеч по-забавно е да си му приятел, отколкото враг, защото този човек е безмилостен“.

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във FacebookInstagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама