Американец скочи от блок в Добрич и уби пешеходец

10:43, 13 юли 22 25 3008 Шрифт:
Цветилена Симеонова Редактор: Цветилена Симеонова

34-годишен американски гражданин скочи от седмия етаж на жилищен блок в Добрич и уби 73-годишен случаен минувач. Самоубиецът почина няколко часа по-късно в местната болница. Пред разследващите полицаи е успял да каже, че от 8 години се лекува от параноидна шизофрения. Снаха му е от Добрич, а той е бил на гости у нас заедно с майка си и брат си. Инцидентът става вчера около 18.00 часа.

Починалият американски гражданин е влязъл в банята, след което е излязъл и без никаква видима причина е скочил през прозореца на апартамента, като по същото време отдолу е минавала възрастна двойка. Той е паднал върху другия починал български гражданин, обясни Даниел Илиев, говорител на прокуратурата в Добрич.

„Назначени са и съответните съдебно медицински експертизи, чрез които да се установи каква е причината за смъртта на двамата починали”, допълни Илиев, цитиран от Нова телевизия.

Досъдебното производство се води за причиняване на смърт по непредпазливост и евентуално склоняване към самоубийство.

 

***

Важното за теб е на Topnovini.bg! Последвай ни във Facebook, Instagram и Twitter, ела и в групата ни във Viber! Значимите теми и различните гледни точки са още по-близо до теб! Всички са в социалните мрежи – ние също, чети ни!

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама