Борисов и Горанов инспектират новите тръби на водопровода в Перник

11:59, 22 май 20 / Политика 25 2905 Шрифт:
Автор:

Премиерът Бойко Борисов инспектира ремонтите по ВиК мрежата в Перник. С него са финансовият министър Владислав Горанов, заместник-министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков и кметът на града Станислав Владимиров.

„75% са загубите на ВиК-Перник. С промените се надявам да ги свалим на 45%”, заяви кметът на Перник. По думите му нощният режим на водата в Перник се запазва засега, за да няма щети.

„В България горе-долу половината загуби са от стари тръби, другата – от кражби”, коментира Николай Нанков.

От Перник Борисов отговори на депутатите от БСП, които по-рано днес настояха финансовият министър Владислав Горанов да дойде в парламента, за да присъства на гласуването на падането на ДДС на редица стоки на първо четене.  

"Горанов, сега професорът Гечев, като ни гледа, си вика: "Борисов е станал шофьор на Горанов. Горанов му стъпи на шията и сега му е охрана от НСО и го вози". Чакай, че от НСО не е хубаво да си, с тях да не се закачаме, пошегува министър-председателят.

Кметът на Перник показа дългите велоалеи в града и обясни, че все повече хора минават на велосипеди.  Той показа и санирани блокове, както и отбеляза, че живее в несанирана сграда,

Напишете коментар
Коментари: 2
1 Анонимен 12:16, 22 май 20

тулупи

2 Анонимен 16:44, 22 май 20

Тоя Горанов кога ще си ходи?

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама