Антоанета Барес връчи награда на община Стара Загора на церемонията „Инвеститор на годината 2019“

13:14, 28 фев 20 25 2424 Шрифт:
Topnovini Автор: Topnovini

Изпълнителният директор на „Национална компания индустриални зони“ ЕАД  Антоанета Барес връчи почетен плакет на община Стара Загора по време на тържествената церемония „Инвеститор на годината 2019“ в НДК, организирана от Българска агенция за инвестиции. Призът в категория „Община“ получи зам.-кметът Милена Желева, съобщиха от НКИЗ.

„За нас е чест да сме партньор на БАИ и да работим за каузата в България да има много нови, иновативни предприятия, които да изберат държавата ни. С община Стара Загора имаме общ проект и вече първи инвеститор. И си пожелавам и другите общини да тръгнат по нейните стъпки", каза г-жа Антоанета Барес при връчването на приза. Милена Желева благодари от името на кмета на Стара Загора Живко Тодоров за високото отличие и доверието. "Вярвам, че стъпките, които правим ръка за ръка са добри, когато общината, държавата и инвеститорите вървят заедно. Индустриалната зона в общината върви много добре, 70% от нея вече е факт и остава инвеститорите да се събудят след 3 месеца и да градят своите предприятия. Така остават и младите хора и създават своите семейства", заяви зам.-кметът на общината.

Българската агенция за инвестиции връчи наградите „Инвеститор на годината 2019“ за четиринадесети пореден път. На нея бяха отличени най-значимите проекти, реализирани в България през изминалата година. Голямата награда в конкурса спечели "Дънди прешъс металс".

Добави коментар

Моля попълнете вашето име.
Top Novini logo Моля изчакайте, вашият коментар се публикува
Send successful Вашият коментар беше успешно публикуван.

Реклама